Справедливи процес, присъда и цялата строгост на закона, за това настояват

...
Справедливи процес, присъда и цялата строгост на закона, за това настояват
Коментари Харесай

Втори ден протест: Жители на с. Лозен настояват за справедливост след двойното убийство

Справедливи развой, присъда и цялата суровост на закона, за това настояват жителите на софийското село, които излязоха на кротичък митинг след откритите две  тела край софийското село. Те се събраха на митинг за втори следващ ден.

 

“Събрали сме се на кротичък протест в поддръжка на семействата на жертвите и това което се случва тук, тъй като това е следващо ликвидиране от този човек. Настояваме за обективен развой и обективна присъда. Явно е, че законите не работят ”, това съобщи Биляна Велинова, която живее в селото.

Вили Данев също настоя за справедливост и доста бърза присъда. “Ч. Б. трябва да получи доживотна присъда, даже мисля че е малко ”, счита жителят на село Лозен. Той сподели и, че не се тормози за себе си, а за 17-годишната си щерка заради обстановката, в която живее.

Виктор Ангелов, също гражданин на софийското село съобщи, че всеки един от Лозен се страхува за живота си.  “Миналата година се случи още веднъж ликвидиране, нищо не се направи, делото още тече, индивидът бе на независимост и се стигна до още едно ликвидиране. Потресени сме ”, сподели Виктор Ангелов. Той изясни, че жителите в селото са имали друго отношение към обвинения след 2022 година “Всички имаха едно на разум. Прокуратурата тогава ни замаза очите, че момичето е умряло от свръхдоза. Призоваваме за цялата суровост на закона ”, подчерта Виктор Ангелов.

Припомняме, че труповете на двама души - момиче на 18 година, и мъж на 33 година, бяха намерени  в събота заран край софийското село Лозен. Жертвите са с огнестрелни рани. Телата на мъжа и дамата са изхвърлени в покрайнините на селото, на към 500 м. едно от друго. За закононарушението е арестуван 34-годишният Ч.Б., който преди година е умъртвил друго момиче от селото.

От прокуратурата по-рано оповестиха, че той е с висяща присъда, но делото е за " непредумишлено ликвидиране ". Жертвата тогава също е било младо момиче, намерено със следи от душене. И днешните жертви - мъж на 33 година и момиче на 18 година, са от селото. Момичето, убито преди година, също е от селото.

По време на митинга жителите на селото положиха цветя и възпламениха свещи в памет на двете млади жертви.

 

Инфо: БГНЕС

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР